Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Relatieconcert KMKJWF

9 november 2019 om 20:15 - 21:45

Gratis

Relatieconcert KMKJWF

Inloop vanaf 19.30 uur, concert van 20.15 – 21.45 uur
De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) gaat een muziek-theatervoorstelling verzorgen in onze gemeente vanwege 75 jaar vrijheid.
Met Valéry van Gorp als verteller en zij verzorgt de zang. De kapel staat onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma.
Wij genieten dagelijks van onze vrijheid, maar wat is vrijheid? Op zoek naar antwoorden neemt het orkest het publiek met fantastische muziek en poëtische verhalen mee door ons prachtige land. Vrij Land laat zien hoe die vrijheid in onze samenleving geworteld is en wie de mensen zijn deze vrijheid in stand houden.
De voorstelling bevat historische beelden en nieuwe video-content. Het laat zien hoe trots wij mogen zijn op Nederland. Een holoscreen brengt historische en hedendaagse veteranen op het podium tot leven.
Dirk Brossé schreef een aantal nieuwe composities waarmee de voorstelling een aangename mix van bekend klassiek repertoire én nieuw gecomponeerde muziek bevat. De KMKJWF voegt de nodig diepgang en historische kleuring toe. De 52 professionele militaire musici hebben eerder bewezen een breed publiek te kunnen bereiken met producties zoals deze.
U kunt zich aanmelden via nana.bies@heuvelrug.nl uiterlijk voor 21 oktober 2019
U kunt maximaal 2 kaarten aanvragen per persoon.
Indien u bent geselecteerd ontvangt u in de week van 29 oktober 2019 de
toegangskaarten.
Er zijn geen kosten verbonden aan dit concert.

Gegevens

Datum:
9 november 2019
Tijd:
20:15 - 21:45
Kosten:
Gratis

Locatie

Sporthal De Ploeg Amerongen
Burgemeester W. Martenslaan 25
Amerongen, Utrecht 3958 GR Netherlands
+ Google Maps