Opening Jubileumjaar

Eindelijk was het dan zover. Afgelopen zaterdagavond 5 januari 2019 werd het jubileumjaar van Ons Genoegen Amerongen geopend met een (nieuwjaars)concert speciaal voor donateurs. Ons Genoegen bestaat dit jaar namelijk 100 jaar. Dit besloten concert vond plaats in het muziekcentrum van de vereniging aan de Majoorsweg in Amerongen. De repetitieruimte was ter gelegenheid van deze festiviteit feestelijk aangekleed. Tevens werden er doorlopend op een scherm foto’s getoond van Ons Genoegen door de jaren heen.

Diverse donateurs waren op de uitnodiging ingegaan om bij deze avond aanwezig te zijn en konden genieten van de diverse muziekstukken van zowel slagwerkgroep als orkest. De muziekkeuze bestond uit een selectie van muziekstukken die Ons Genoegen in haar 100-jarig bestaan had uitgevoerd. 

Als extra feestelijk tintje werden er deze avond ook nog 2 leden gehuldigd, dit voor hun toch al wel jarenlange lidmaatschap. Wendy Leewis (secretaris van de vereniging) kreeg het speldje met oorkonde voor 25 jaar lidmaatschap uitgereikt door voorzitter Henk Bijleveld en Henk Pitlo voor maar liefst 50 jaar lidmaatschap. Beide kregen ook nog een mooie bos bloemen. 

Het concert werd door Henk Bijleveld afgesloten met het uitbrengen van een toost op de jarige vereniging en hij gaf aan dat er het komende jaar diverse activiteiten op de agenda staan. Wat het gaat worden blijft nog een beetje een verrassing maar het grote Jubileumconcert staat in ieder geval vast op 25 mei 2019. Het zal gehouden worden in Sporthal “De Ploeg” (Allemanswaard) in Amerongen.