Fanfareorkest

Het fanfareorkest heeft ongeveer 25 leden. Het is een gevarieerd gezelschap van gevorderde leerlingen, muzikale broers, ouders en kinderen en ervaren muzikanten van alle leeftijden. Sommigen bespelen hun instrument al tientallen jaren, anderen spelen pas kort en weer anderen wisselen nog wel eens van instrument. Allemaal doen ze dat met evenveel plezier en overgave. Dat maakt niet alleen het repeteren leuk, het is ook wat het orkest wil uitstralen tijdens de optredens.

In het orkest spelen houtblazers (saxofoon), koperblazers (bugel, trompet, hoorn, trombone, bariton, euphonium), slagwerkers (van pauken tot triangel en van drumstel tot klokkenspel). Ook andere blazers en slagwerkers zijn welkom.

Het orkest repeteert onder leiding van een professionele dirigent en heeft een divers repertoire. Allerlei muziekstijlen komen aan bod, zodat er voor elk wat wils bij zit.

Het fanfareorkest repeteert op donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur en staat onder leiding van dirigent Johan Jacobsen. Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Wij ontvangen je dan graag met een kopje koffie. Misschien kunnen wij je dan ook enthousiast maken om muziek te gaan maken bij Ons Genoegen.